Disqus Shortname

ΑΡΑΤΟΣ ΚΙΑΤΟΥ .ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ




Η Προκήρυξη των πρωταθλημάτων Βόλεϊ από την ΕΣΠΕΠ. – Φίλοι ΑΠΟΕΛ ...ΑΡΑΤΟΣ 1893 Α.Ο. ΚΙΑΤΟΥ - ΕΣΠΕΠ

Είναι πλέον και επίσημο. Η άνοδος στην Α2 Εθνική ανάμεσα στον Κόροιβο και τον Άρατο Κιάτου κριθηκε στην κληρωση που πραγματοποιηθηκε χτες Τεταρτη 27/5/2020 στην πατρα απο τον ΕΣΠΕΠ.
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΑΡΑΤΟΣ 1893 ΚΙΑΤΟΥ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΩΔΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.  
Θα επανελθουμε με ενα ολοκληρωμενο αφιερωμα στους συντελεστες αυτης της επιτυχιας για να αποδωθουν και οι αναλογες τιμες σε ολους αυτους που με αγαπη και επιμονη καταφεραν να υλοποιησουν ενα ονειρο για τους ιδιους αλλα και για τους πολιτες του Κιατου να αγωνιστουν σε ενα πρωταθλημα που μικροι και μεγαλοι θα παρακολουθησουν απο κοντα ομαδες ιστορικες στις εθνικες κατηγοριες.
ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΙΑΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ .
ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΕΥΦΗΜΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.  ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΟ ΕΥΟΙΩΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ.

ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΠΑΡΑΒΛΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΜΠΕΚΙΑΡΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΞΙΑ . ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ.

Να σημειωθεί ότι ο Θοδωρης Μπεκιάρης έχει αγωνιστεί συνολικά σε Κομοτηνή,Ολυμπιάδα Πατρών,Ορεστιάδα,
Ρέθυμνο,Καλαμάτα,Παμβοχαϊκό.



Δεν υπάρχουν σχόλια